Bra att veta - information inför anmälan:

Det är viktigt att du läser igenom Bra att veta, se länk nedan. Här finns information om nivåindelning, anmälan/ångervecka, pris, betalning och rabatter mm. Läs även informationen nedan om bokningsbekräftelse och e-postadress.


Då vi i vår har begränsat antal platser pga Covid-19 kan vissa kurser vara fullbokade vid anmälan och du/ditt barn placeras i så fall på reservlistan och du meddelas via angiven e-post. Se även länk nedan.


Bokningsbekräftelse:

Som bekräftelse på din anmälan och att du/ditt barn fått en kursplats, får du en bokningsbekräftelse till angiven e-postadress inom 1-2 dygn. Vi har ibland problem med att vissa av våra e-post inte når fram till mottagaren (gäller fr a hotmail- och yahoo-adresser). Får du ingen e-post rekommenderar vi därför att du kollar din skräppost och annars kontaktar oss på info@eskilstunadansakademi.se.


Observera att lärarna ev kan hänvisa till en annan grupp som passar ålder/nivå bättre. Detta meddelas i så fall i bokningsbekräftelsen, via e-post innan kursstart eller av läraren under de första kursveckorna.


E-postadress i anmälan:

Utöver bokningsbekräftelsen används din angivna e-postadress även för viktig information till eleven före/under terminen, såsom t ex ändrat kursschema, byte av grupp, inställda klasser och nyheter på dansskolan. Samma e-postadress används också för ABFs fakturering av kursavgiften.


Du minskar risken att e-post från oss hamnar i din skräppost genom att lägga till info@eskilstunadansakademi.se i din kontaktlista.

Välkommen med din anmälan!