Kontakta oss

Kontakt

Eskilstuna Dansakademis hemsida tar emot alla era frågor och kan vid behov skicka förfrågan vidare till respektive lärare eller ABF. Vår målsättning är att ge svar inom 1-2 dygn, oftast svarar vi snabbare än så.


Webbadress: https://www.eskilstunadansakademi.se

E-post: info@eskilstunadansakademi.se

SJUKANMÄLAN

Sjuk-/frånvaroanmälan sker direkt till respektive lärare (om ni saknar kontaktuppgifter kan ni nå läraren via hemsidans e-post: info@eskilstunadansakademi.se).

Messengergrupp

Eskilstuna Dansakademi har en Messengergrupp för äldre elever och lärare, som används dels för att sprida aktuell information, dels som möjlighet för lärare och elever att komma i kontakt med varandra. Alla äldre elever/vårdnadshavare till elever är välkomna att bli medlemmar. Kontakta oss via info@eskilstunadansakademi.se så skickar vi en inbjudan till gruppen. Till våra yngre elever sker all information via mail alternativt direkt från läraren.

Skicka gärna in din förfrågan till oss

Organisation

Hanna Luhanko Ehrlund är konstnärlig ledare och pedagogiskt och organisatoriskt ansvarig för Eskilstuna Dansakademis verksamhet.


Dansskolan är en del av ABF Sörmland. Vid specifika frågor om fakturor och lokaler, kontakta gärna Elin Johnsson på ABF Sörmland, tel: 0152-19400, mobil: 076-6450618 eller e-post: elin.johnsson@abf.se.

Sociala medier

Eskilstuna Dansakademi finns på Facebook och Instagram. Följ oss gärna!

Fotografering

På hemsidan publiceras bilder från dansskolans framträdanden, fr a vårens dansfestivaler. Vill ni som elev/vårdnadshavare till elev inte vara med på bild, är det bara att ni kontaktar hemsidan så respekterar vi självklart detta.

Personuppgifter

Genom att du skickar in din anmälan godkänner du att dina person- och kontaktuppgifter sammanställs till ansvariga danslärare och ABF Sörmland samt att angiven e-postadress får användas för informationsbrev från dansskolan, tex vid ändrat kursschema eller inställda klasser, om dansfestivalen eller vid nyheter såsom workshops och schema inför en ny termin. Om ni som elev/vårdnadshavare till elev inte längre vill att vi har dessa uppgifter är det bara att ni kontaktar oss via e-post så tar vi självklart bort dem.